H A U G E S U N D    K U N S T F O R E N I N G
19.10 - 11.11.2018

serina erfjord/magnus oledal                          

installasjon

Haugesund Kunstforening har gleden av å invitere til åpning av utstillinger av Tor-Arne Moen (sal 1) og Serina Erfjord/Magnus Oledal (sal 2). Utstillingene åpnes av teatersjef Morten Joachim. Velkommen til en hyggelig start på helgen i Haugesund Billedgalleri fredag 19. oktober kl. 18.00!

I sal 2 vises det nye arbeider av Magnus Oledal (f.1972) og Serina Erfjord (f. 1982). Kunstnerduoen Erfjord/Oledal arbeider eksperimentelt med skulptur i ulike teknikker og materialer.

Sentralt i utstillingen er en undersøking av ustabilitet, det tidsbaserte, og en sensitivitet for små forandringer som kan være et enten eller. I prosessen i forkant av utstillingen har et gjennomgående spørsmål vært hvordan et subjekts selvbilde svinger ut fra hvilken situasjon det befinner seg i.

Serina Erfjord er født i Erfjord og har en master fra kunstakademiet i Oslo. Magnus Oledal er født i Østersund, Sverige og er utdannet ved Kungliga Kunsthögskolan og ved Kunstakademiet i Oslo. Kunstnerduoen har hatt en lang rekke separat og gruppe-utstillinger i inn- og utland og har mottatt flere stipendier.

Mer informasjon om Serina Erfjord: https://serinaerfjord.com/

Mer informasjon om Magnus Oledal: http://www.magnusoledal.com/

Fotodokumentasjon: Gunvor Saltvik