GALLERIKAFEEN

Lyst på noe godt? Besøk kafeen vår! Her får du bla. deilig nespresso kaffe, økologisk te, våre egenkomponerte Trygve Goa-brownies, sunn økologisk sjokolade og økologisk is fra ISROSA. Velkommen!

Det nye kafékonseptet vårt er utviklet av designer Ingrid Aspen og finansiert av Haugesund Kunstforening. Til kafeen har vi bla. fått ny kafèdisk og nytt kaffeservise fra finske Iittala. 

Kunsttidsskrift, aviser, trådløst internett
Hos oss kan du lese kunst- og arkitekturtidskrift som; BLUEPRINT, ART in America, ARTFORUM, Billedkunst, KUNSTFORUM m.m. og aviser som; Morgenbladet, Dag og Tid, Haugesunds avis og Dagens Næringsliv (fredagsutgaven). Vi har trådløst internett!

Haugesund Billedgalleri -også for de minste
Det aller meste av kunstanlegget vårt har universell utforming. Det vil si at Haugesund Billedgalleri har lett adkomst for barnevogner og rullestoler. Haugesund Billedgalleri er et attraktivt sted også for de aller minste. Her er det full anledning til å trille barnevognene inn i utstillingene våre. I rolige omgivelser kan du se en utstilling eller slappe av i kafeen vår. Vi har stellebord og mikrobølgeovn for oppvarming av mat og drikke.