Back to All Events

KUNSTSUPPE

  • Haugesund Billedgalleri Erling Skjalgssonsgt. 4 (map)

Suppe m/ brød + kunstopplevelse kr. 100

«Eventyrillustrasjon – før og nå» - foredrag ved billedkunstner Harald Nordberg.

Harald Nordberg (1949-) har siden debuten i 1978 gjort seg bemerket med nyskapende billedbøker og illustrasjoner, og har blant annet samarbeidet med forfattere som Jo Tenfjord, Hans Sande og Håvard Rem. Han har vært hovedillustratør og billedredaktør for Aschehougs store hvite bøker og har mottatt en rekke priser, deriblant flere ganger Kulturdepartementets priser og Bokkunstprisen 2001. I anledning utstillingen «Eventyrlig – gamle fortellinger i ny drakt» (fra Nasjonalmuseet) er vi så heldige å få et foredrag av Harald Nordberg, en av kunstnerne representert i utstillingen.

Kr. 100,- (inklusiv servering). Første-mann-til-mølla - Alle hjertelig velkommen!

Har du lyst til å lære mer om kunst? Lurer du på hvordan en illustratør arbeider? Eller kanskje du har lyst til å bli bedre kjent med kunstnere på Haugalandet? KUNSTSUPPENE har falt i smak! Haugesund Kunstforening fortsetter samarbeidet med Finn Lothe om servering av en kunstopplevelse samme med et godt måltid mat.
Earlier Event: February 25
KUNSTbaby
Later Event: March 2
BAKUFIKU