Back to All Events

KUNSTNERSAMTALE - Kristen Rønnevik og Bernhard Østebø

Haugesund Kunstforening ønsker velkommen til kunstnersamtale mellom Kristen Rønnevik og Bernhard Østebø, søndag 11. mai kl. 13.00 i Haugesund Billedgalleri.

Kristen Rønnevik deltar med kunstverket: "Grønn Au Pair" (2014), på årets Vestlandsutstilling. I samtale med Bernhard Østebø foreller han om dette verket og tidligere arbeider og prosjekter i sitt kunstnerskap.

Litt informasjon om prosjektet Grønn Aupair (2014): 
Satt i en intervjusituasjon forsøker Veste Rønnevik i videoen "Gransking og eksistensberettigelse av prosjektet Grønn Au Pair" å kartlegge kvaliteter og svakheter i et fremtidig prosjekt og samtidig evaluere sin egen skikkethet i forhold til foretaket. I "Grønn Au Pair" vil Veste Rønnevik gjennom tre uker gratis påta seg husarbeid og barnepass hos familier fra Etiopia, Thailand og Polen og som nå er bosatt i Norge. Hensikten er å se om kunstnerens inntreden i de ulike familienes sfære kan bidra til økt gjensidig kulturforståelse med en ambisjon om at alle involverte sammen skal ha en god og bærekraftig fremtid.

Alle hjertelig velkommen!