Back to All Events

KONSERT - Norges musikkhistorie på 120 minutter!

MUNOR – klassisk konsert: Norges musikkhistorie på 120 minutter (1814-2014).

Konserten med Munorensemblet presenterer musikk fra hele perioden 1814-2014. Edvard Grieg er en selvfølge, men også andre kjente som Harald Sæverud, Johan Halvorsen, Arne Nordheim og Fartein Valen. Men har noen hørt om Thomas Tellefsen eller Ole Lindeman? Skuespiller Nina Sele er med og trekker parallellene mellom musikken, komponistene og samtiden. Det er fascinerende å få et innblikk i hva som var oppe i tiden på de forskjellige tidspunktene og hva folk var opptatt av, både store og små personligheter. Hun røper også at hun kan falle for fristelsen til å komme med enkelte skråblikk...

Torsdag 15.05 kl. 19.30. Inngang kr. 150/ 100. Alle hjertelig velkommen!

Later Event: May 25
BAKUFIKU