Back to All Events

SOMMERUTSTILLINGEN/ SUMMER EXHIBITION 2014


Hverdagsscener - utvalgte arbeider fra kunstmuseets samling

Grunnlovsjubileet 2014 er en fin anledning til å presentere ulike sider ved dagliglivet i Norge. I årets sommerutstilling ønsker vi å vise det hverdagslige, slik det er framstilt og tolket gjennom tidene, fra Billedgalleriets eldste kunstverk og fram til i dag. Tilreisende fra hele verden besøker kunstmuseet om sommeren. Da er det ekstra hyggelig å kunne viser arbeider med en spesiell tilknytning til Haugesund og regionen vår.

Kurator: Ana Gonçalves

 

Scenes from Everyday Life - Artworks from the collection

In the year that celebrates 200 years of the Norwegian Constitution, it seems a good opportunity to emphasize the representation of life in Norway, the daily habits, with art works from the beginning of the Haugesund Billedgalleri collection to the present day. Being a summer exhibition in which visitors are mostly tourists from all parts of the world, the gallery wants to show the day-to-day life of the inhabitants of Haugesund and the surrounding region through its collection.

Curator: Ana Gonçalves

SOMMERAKTIVITET i HAUGESUND BILLEDGALLERI - Bli med på skulpturjakt! 
Gå på oppdagelsesetur i Byparken. Tegn noen av skulpturene. I verkstedet kan du forvandle tegningen til tredimensjonale skulpturer, eller lage dine egne skulpturer om du vil :-)

Earlier Event: June 2
KARTELLET - feat. Håvard Lund
Later Event: June 14
SOMMERKONSERT - Vissjasskoret