Back to All Events

KARTELLET - feat. Håvard Lund

Kartellet er ei interaktiv danseforestilling der skillet mellom sal og scenen ikke eksisterer. Kartellet tilbyr deg en sanselig opplevelse, og forestillingen blir gjennom din deltakelse, litt ulik fra gang til gang.

Kartellet er et fysisk samarbeid mellom fem menn. Alle fem har en sterk individuell stil, og utnytter sin kroppslige kunnskap og kompetanse for å skape en nær visualitet. Denne forestillingen er en utforskning i menn, mannlig fysikalitet og lek. Voldsom sådan.

Dansen har mange rom som kan sees, kjennes, høres og som venter på å bli utforsket. I Kartellet får du bli en del av forestillingen på folkedansen og folkemusikkens premisser; nærhet, bevegelse og musikalitet i dansen – være i dansen og musikken.

Kartellet er koreografert av Sigurd Johan Heide fra Grytøya ved Harstad, og musikken er komponert av Mariann Torset fra Målselv. Idé og konsept er utarbeidet av Sigurd Johan Heide, i nært samarbeid med Terje Foshaug i Folkemusikk Nord og Kalottspel. 

Dansere
Sigurd J Heide, Nils Ole Foshaug, Inge Martin Helgesen, Martin Myhr, og Ådne Kolbjørnshus. 

Musikere
Mariann Torset (trøorgel), Julie Alapnes (fele) og Håvard Lund (bassklarinett)

Produsent 
Terje Foshaug, Folkemusikk Nord.

Arrangementet er en del av Grunnlovsseilasen 2014.

NB! Maks 35 publikummere pr forestilling. Anbefalt aldersgrense 12 år.
Pris: 200 kr (100 for studenter)
Billetter kjøpes enten i døra, eller reserveres hos: terje.foshaug@tromsfylke.no

---------

Kartellet er støttet av Norsk Kulturråd, Landsdelsmusikerordninga i Nord-Norge, Kalottspel og Folkemusikk Nord/Troms fylkeskommune.

Earlier Event: May 27
KUNSTbaby