Back to All Events

VERNISSASJE - Juleutstillingen 2015

HAUGESUND KUNSTFORENING INVITERER TIL JULEUTSTILLING 2015, fredag 13. november kl. 18 i Haugesund Billedgalleri.

Velkommen til en stemningsfull fredagskveld i Haugesund Kunstforening/ Haugesund Billedgalleri. Over 40 kunstnere fra hele landet presenterer arbeider som vises for første gang på Haugalandet. Benytt anledningen til å handle inn julegaver, gjøre deg kjent med de aller siste arbeidene til lokale og nasjonalt anerkjente kunstnere, eller rett og slett nyt en fredagskveld i godt lag! Utstillingen åpnes av stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal. Gratis gløgg og pepperkaker! Alle hjertelig velkommen!

Vi har flere gode førjulstilbud!

-Haugesund Kunstforening ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen. Meld deg inn i Haugesund Kunstforening og du blir med i to kunsttrekninger (2015 og 2016) for prisen av èn (kr. 300,- ett års medlemskap).

-Julegavene finner du i Galleributikken. Vi har fått inn mange fine småting til store og små.

-Galleributikken har også fine julekort med Haugesunds-motiv malt av Bjarne Halvorsen i 1939. Kjøp alle 6 motivene og få ett kort gratis (kr. 125,- inkl. konvolutter).

 

Earlier Event: November 8
BAKUFIKU - Barnas søndag!
Later Event: November 19
KUNSTSUPPE - I Nasjonalmuseets blindsone