Back to All Events

KONSERT - KONTRAPUNKT (musikkgjettelek)

Kjenner du Martinus obokvartett eller Mussorgskys ballett for uklekkede kyllinger? Dette er enkle spørsmål for lagene som stiller opp mot hverandre i musikkgjetteleken Kontrapunkt. Disse lagene må få litt mer å bite i under den uhøytidelige og svært underholdende konkurransen/konserten.

Kontrapunkt har vært arrangert av Munor tidligere med stor suksess.På det ene laget stiller søsknene Inger Elise og Lorentz Reitan og « motstanderne» på det andre laget er de profilerte herrene og brødrene Dahl, Per og Erling. Programleder er Erling Brathole og dommere er Lasse Meling og Arild Halvorsen.

Tid: Fredag 6. november kl. 19.30
Sted: Haugesund Billedgalleri
Bill. 200/150 ved inngangen.
 

Velkommen! 

www.munor.no

 

Earlier Event: October 29
Museumsstafett
Later Event: November 8
BAKUFIKU - Barnas søndag!