Back to All Events

BAKUFIKU - Barnas søndag!

BAKUFIKU søndag 30. august, kl. 12:00

”Gerilja gardening” 
Velkommen tilbake til høstens første Bakufiku. Denne søndagen skal barna lære om gerilja gardening. Barna skal dekorere blomsterpotter med vakre farger som vi deretter skal plante blomsterløker i og som skal vokse til å bli vakre blomster til våren. Blomsterpottene skal vi plassere i Byhagen i Haugesund slik at alle som bor i her kan få glede av dem. Vi møtes i resepsjonen til Haugesund Billedgalleri kl 12. Her skal vi dekorere blomsterpottene, etterpå går vi samlet bort til Byhagen i Haugesund hvor løkene skal plantes og pottene skal settes ut. Kle dere etter været.

Barn fra 4-12 år er hjertelig velkommen. Kr. 45,- pr. barn. Husk påmelding innen lørdag 29. aug kl. 12.00 til martha.adland@gmail.com. Vær gjerne tidlig ute da det er begrenset antall plasser.

Bakufiku støttes av: Haugesund Sparebank

Later Event: September 8
KUNSTpause