Back to All Events

KUNSTSUPPE - prøvesitting og omvisning i utstillingen Dysthe Design

KUNSTSUPPE!

 Torsdag 10. november kl. 17.00. Sted: Haugesund Billedgalleri, Erling Skjalgssonsgt. 4, (ved Byparken), 5523 Haugesund. Tlf. 52 74 41 80.

Dysthe Design. Vær så god, sitt!
Omvisning og prøvesitting i utstillingen "Dysthe Design. Vær så god, sitt!", produsert av Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design. Lothes Mat- og vinhus står for matopplevelsen. kr. 100,- pr. person. Alle hjertelig velkommen!

De fleste av oss har med stor sannsynlighet sittet i møblene til Sven Ivar Dysthe (f.1931) uten en gang å være klar over det. Dysthes design har preget offentlige og private miljøer fra 60-tallet frem til i dag. Vi ser dem i alt fra bingosaler og bedehus, til Henie Onstad Kunstsenter og Oslo Lufthavn. Med en genuin interesse og forståelse for god design har Dysthe blitt rangert som en av Norges mest markante designere i etterkrigstiden, noe som har resultert i en rekke priser og utmerkelser. I Nasjonalmuseets vandreutstilling «Dysthe design. Vær så god, sitt!» presenteres et utvalg av hans viktigste møbler samt hans revolusjonære topunkts skibinding. Vi inviterer til omvisning i utstillingen ved kunstformidler Martha Ådland og prøvesitting av noen av hans viktigste designstoler.

Lothes Mat- og vinhus står for matopplevelsen. Kr. 100,- pr. person.
Arr. Haugesund Kunstforening i samarbeid med Haugesund Billedgalleri

 

Earlier Event: November 7
LYD - konsert