Back to All Events

SØNDAGSOMVISNING - Dysthe Design. Vær så god, sitt!

Vil du lære mer om kunst? Er du nysgjerrig på hvordan kunstnerne arbeider og hva de ønsker å formidle? Haugesund Kunstforening og Haugesund Billedgalleri inviterer til søndagsomvisninger i høst. Omvisningene starter kl. 15. Omvisningen er gratis for medlemmer. Vel møtt!

 

DYSTHE Design. Vær så god, sitt!
De fleste av oss har med stor sannsynlighet benyttet seg av Sven Ivar Dysthes sittemøbler uten en gang å være klar over det. Fra bingosaler og bedehus, til Henie Onstad Kunstsenter og Oslo Lufthavn har Dysthes design preget både offentlige og private miljøer fra 60-tallet frem til i dag.

Den allsidige og innovative industri- og møbeldesigneren står bak flere klassikere, fra den folkelige og masseproduserte stolen «Laminette» til de mer eksklusive «Planet», «Popcorn» og «1001». Med en genuin interesse og forståelse for god design har Dysthe blitt rangert som en av Norges mest markante designere i etterkrigstiden.

Fra og med søndag 13. november kan du se utstillingen «Dysthe Design. Vær så god, sitt!». Utstillingen er produsert av Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design.

Opplev mer! Bestill en omvisning/ workshop! Ta kontakt med kunstformidleren vår Martha Ådland: martha.adland@gmail.com
eller tlf. 411 63 035. Vi tilbyr gratis omvisning og workshop for skoler, bedrifter, foreninger og lag. Gå ikke glipp av denne unike sjansen!

Earlier Event: November 13
BAKUFIKU - designerworkshop
Later Event: November 18
VERNISSASJE - Juleutstillingen 2016