Back to All Events

Klassisk konsert med MUNOR - To gedigne B-er

Søndag 5. juni        kl. 19.30    MUNOR – klassisk konsert

Munor byr på en strykekvartett og en pianokvintett av henholdsvis Beethoven og Brahms i sesongens siste kammermusikkonsert.

Stilmessig er Beethovens første strykekvartetter en oppfølging av tradisjonen fra Haydn og Mozart. Kveldens kvartett, F-durkvartetten i  opus 18, regnes som den beste blant disse første kvartettene hans. Han viser umiddelbart sitt mesterskap i en form han senere videreutviklet radikalt. Brahms Piano-kvartett i f-moll op.34 ble først skrevet som en strykekvintett, som han ødela, siden som en sonate for to pianoer, som han selv var med a oppføre, før den fant sin endelige form med piano og strykekvartett.

Sammen med Munorensemblet er Magnus Boye Hansen tilbake som 1.fiolinist og Karoline Vik Hegge er med på bratsj. Konferansier: Ivar Vevang.

Billetter: 200/150 ved inngangen