Back to All Events

MOSKUS og Nils Økland konsert i Haugesund Billedgalleri

Konsert: Moskus og Nils Økland i Haugesund Billedgalleri

Tirsdag 7.juni er det duket for unik konsert i Haugesund Billedgalleri. Den spellemannsnominerte trioen Moskus,  med bl.a. haugesunder og kontrabassist Fredrik Luhr Dietrichson, har plateslippkonsert og har i den anledning invitert med seg hardingfelespilleren Nils Økland.

Det er ikke tilfeldig at konserten holdes i Billedgalleriet, det var nettopp her det rykende ferske kritikerroste albumet «Ulv Ulv» ble spilt inn. Moskus og Nils Økland er begge artister som spiller over hele verden og som har opparbeidet seg et godt internasjonalt ry. Den unike akustikken i Billedgalleriet gjorde at bandet valgte nettopp dette lokale til å spille inn platen. Økland bidrar også på flere av sporene på den helt albumet og sammen skaper de musikk med et enestående uttrykk. 

«Ulv Ulv» er gitt ut på selskapet Hubro, som drives av Haugesunder Andreas R Meland.

Konserten arrangeres av Sildajazz i samarbeid med Haugesund Billedgalleri, Konsertserien LYD og Hubro.

Konsertstart er kl 20.00.

Musikken kan høres på itunes, spotify, tidal, osv. Det kan også sendes ut filer til bruk på radio, internett osv. Her finnes også smakebiter: https://soundcloud.com/moskus

Mer info:
www.facebook.com/moskustrio

www.moskustrio.no

www.hubromusic.com

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=KyvEG5Zc8eY