Back to All Events

FINNISAGE - performans med Marit Roland - alle hjertelig velkommen!

Kjære kunstinteressert,

INVITASJON TIL Å DELTA I EN PERFORMANS MED MARIT ROLAND: FINNISAGE - AVSLUTTENDE PERFORMANS I PAPIRINSTALLASJONEN «PAPER DRAWING #24», søndag 11. februar kl. 15.30

Hvert arbeid i Marit Rolands serie «Paper Drawings» er forgjengelige. Etter endt utstilling resirkuleres papiret og verket får et nytt liv etter sin tid som kunst. Under utstillingens siste dag i Haugesund Kunstforening/ Haugesund Billedgalleri inviterer kunstneren for første gang 10 personer til å bevege seg inn i «Paper Drawing #24» med tillatelse til å gjøre med papiret slik de ønsker. Vi ønsker øvrig publikum velkommen til å se performansen søndag 11. februar kl. 15.30. Kunstneren vil være tilstede.

Earlier Event: February 4
FAMILIEVERKSTED