Videregående skole

Opplev kunsten!

Påmelding
Dere er velkommen til å se en utstilling, ha en workshop og/ eller spise matpakken deres hos oss. Påmelding til Haugesund Billedgalleri tlf. 52 74 41 80, senest en uke i forveien av besøket. Vi har åpent for skoleklasser hver dag fra kl. 08.30-15.00. Gratis inngang.

For alles trivsel
For at elevenes besøk skal bli så hyggelig som mulig, er det viktig å merke seg følgende:

- Læreren har ansvaret for elevene under besøket på museet. Gruppen skal gå samlet og i følge med læreren.

- For å hindre skader på kunstverkene kan følgende ting IKKE tas med inn i utstillingene: Mat og drikke, paraplyer, sekker og større vesker og annet «løsøre». Gå rolig og vis hensyn overfor andre besøkende.

- Museets oppgave er blant annet å bevare kunstverkene for kommende generasjoner. Derfor er det ikke tillatt å berøre kunstverkene - fett og syre fra hendene våre kan gjøre store skader. Av hensyn til verkenes sikkerhet, er det ikke lov å lene seg inntil veggene i utstillingene. Det er lov å fotografere for eget bruk i utstillingssalene, men bruk av blits og stativ er ikke tillatt.

- Oppgi ved bestilling om det er behov for et sted å spise formiddagsmaten i løpet av besøket på museet. Matpakken kan spises i Gallerikafeen vår.

Vi ønsker dere et fint museumsbesøk!

Formidlingsmateriell
Tilbud og formidlingsmateriell finner dere ved å klikke på linkene under:

Tilbud 2018

1. «Blikk på høytrykk – bli kjent med Tjørhom-samlingen»
-Introduksjon
-Lærerveiledning